Magazin > VIP
39782 ogledov

Opa! Franko Bajc povedal, kaj se plete med njim in mehiško zvezdnico

Franko Bajc Instagram
Razkril, v kakšnem odnosu je z brhko Mehičanko.

Zanimanje za ljubezensko življenje Franka Bajca ne pojenja in pripišejo mu vsako, s katero se pojavi v javnosti. Te dni je na Instagramu objavljal zgodbe iz Rima, kjer se je mudil z zmagovalko mehiškega Exatlona Marysol Cortez. Franko in Mary sta se srečala že v Dominikanski republiki, ko sta državi tekmovali druga proti drugi. Menda so naši exatlonovci postavne Mehičanke lepo gledali že takrat, vendar med sabo niso smeli imeti stikov.

A Franko in Marysol sta se že takrat dogovorila, da se bosta srečala nekje, kjer bosta imela več časa za pogovor in tako je slučajno naneslo, da sta se ponovno videla v Rimu. "Ni bilo čisto naključno, ampak, da, vesel sem, da sva se srečala, saj imava veliko skupnih tem in spominov iz Exatlona. Med nama ni nič romantičnega, to bi bila prevelika razdalja. Upam pa, da se še vidiva. Še vedno sem samski in vse moči usmerjam v boksarski dvoboj, ki ga imam s Perom Martićem, 7. maja," je za zurnal24.si zaupal Bajc, ki je decembra, tako kot njegova mehiška kolegica, domov odnesel pokal Exatlona.  

Komentarjev 1
  • Maria_Jensen 09:54 16.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice