Magazin > VIP
11056 ogledov

Kdo je skrivni oboževalec Ane Klašnja?

Ana Klašnja Instagram
Lepa balerina se je fotografirala s šopkom rož in spet sprožila ugibanja, kdo je skrivnostnež, ki ji ga je podaril?

Odkar je prima balerina in žirantka v šovu Slovenija ima talent Ana Klašnja samska, vse zanima, kdo bo njena naslednja ljubezenska izbira in, ali je morda že? Govorice je spet podžgala marca, ko je objavila fotografijo s prelepim šopkom. 

"Te rože sem jaz podarila svoji mami. Odkar so aktualna družbena omrežja, bolj kot rože, dobivam razna sporočila oboževalcev, na katera, če so prijazna, z veseljem odgovorim, čeprav si nekateri mojo prijaznost nato drugače razlagajo. Nekoč pa sem dobivala šopke, največkrat od oboževalcev baleta, ki cenijo moje delo in ne zato, ker bi bil kdo od njih zaljubljen vame. Z družbenimi omrežji je tega manj, celo brat mi je za dan žena poslal kar elektronsko rožico," je skrivnost rumenega šopka za zurnal24.si razvozlala Ana, ki pravi, da je še vedno samska. 

"Toliko delam, da sploh ne bi imela časa za nikogar. Trenutno se veselim premiere predstave Dunajski večer, na kateri sem se v Cankarjevem domu poškodovala, sedaj pa jo bom končno lahko odplesala," še dodaja Ana. 

Komentarjev 1
  • wolfenstein 14:12 03.april 2022.

    Običajno se volkovi lotijo tistega plena, za katerega ocenijo, da ga bodo najlažje obvladali. Hitro prepoznajo najšibkejši člen v tropu.

Sorodne novice