Magazin > VIP
15177 ogledov

Zato se Klemen Slakonja nerad spominja začetkov s svojo Mojco

Klemen Slakonja Instagram
Ko ga je prvič videla, ga je zamenjala za tega znanega Slovenca.

Igralca Mojca Fatur in Klemen Slakonja sta neločljiva življenjska sopotnika že nekaj let. Njuni začetki pa so zelo zelo zabavni, kot je pred kratkim na Instagramu zapisala Mojca. Čeprav golobčka svojega razmerja kar nekaj let nista obešala na velik zvon, v zadnjem času njuni skupni intervjuji niso redkost. Še posebej je odmeval tisti v oddaji Zvezdana, kjer je Mojca povedala, kako brezpogojno ji je Klemen zaupal, ko jo je doletela bolezen, pri tem, ko se je odločila za samozdravljenje. 

Mojca pa je sedaj nasmejala s prisrčno anekdoto o njunem prvem srečanju: "Pregledujem intervju, ki sem ga imela včeraj za revijo Naša žena in na glas preberem odgovor, da sva se s Klemnom spoznala med študijem gledališke predstave Ljubezen Ane Frank v Gledališču Koper. Pa me Klemen sumničavo pogleda izpod čela in reče: 'Saj se spomniš, da sva se v resnici spoznala 4 leta prej, ne?!' Skratka, nekaj let po končanem študiju sem se poigravala z mislijo o podiplomcu. Zato sem šla na AGRFT povprašat, kako je s tem. Na ozkem hodniku pred predavalnico teoretičnih predmetov sem se z nekom srečala (ne spomnim se več s kom) in se zapletla v strastno debato. V tistem pa pride mimo Anžej Dežan!

Jaz: Eeeej, kaj pa ti tukaj?
(Anžej, šokiran od mojega navdušenega pozdrava, otrpne in zmedeno pogleduje zdaj mene zdaj mojega sogovornika.)
Anžej: Aaaam … študiram.
Jaz: A deeej! Res??? Kaj pa?
Anžej: Igro.
Jaz: A res?! Ja, super! Potem se bova pa večkrat videla.

In sva se res. Večkrat videla. Ker to ni bil Anžej Dežan, ampak Klemen Slakonja!? In to sem ugotovila šele pred nekaj leti, ko sva z dragim obujala spomine in sva ugotovila, da je moja realnost precej skrivljena. Od smeha me je skoraj pobralo. Klemnu se pa še danes ne zdi smešno. Ampak priznajte, da je! A ne da je?!"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice