Magazin > VIP
92534 ogledov

To je Marjanca Polutnik naredila z denarjem iz Exatlona

Marjanca Polutnik Planet TV
Novi posel.

Ambiciozna zmagovalka prve sezone Exatlon Slovenija Marjanca Polutnik je te dni izpolnila svoje poslovne sanje, s tem ko je odprla lastno telovadnico v Slovenski Bistrici. "Gre za zaprti tip fitnesa, torej po predhodnem dogovoru. Imam skupinske vadbe in osebno trenerstvo. Moja telovadnica je samo za ženske, zagotavljam intimo, poudarek pa je na individualnem pristopu," je za zurnal24.si zaupala Marjanca, ki si je s tem izpolnila veliko življenjsko željo in si ustvarila delovno okolje, ki je njen hobi, posel in služba hkrati.

Povedala je, da si je poslovne sanje izpolnila z denarjem, ki ga je osvojila kot zmagovalka Exatlona, in da je ta posel trenutno njena prioriteta. Veliko manj zgovorna pa je o ljubezenskem življenju, nedavno so jo povezovali s pevcem Markom Zebro, a Marjanca pravi, da zasebnega življenja ne komentira, na vprašanje ali je samska ali zasedena, pa je odgovorila: "To vedo tisti, ki to morajo vedeti. Lahko pa povem, da je na prvem mestu moj novi posel."

Marjanca Polutnik | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 5
  • arikashika 11:12 31.marec 2022.

    Že vse je pokazala, tako da nič novega za takšne punce, škoda kako si uničujejo podobo z enim samim nezadovoljstvom telesa

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:40 31.marec 2022.

    Očitno je pametnejša kot izgleda.

  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 07:47 31.marec 2022.

    Njena glavna investicija naj bi bila povečava oprsja. Čuden da o tem ne pišete, glede na to da je to napovedala kar z svojim kirurgom na Planet Tv za Dobro Jutro.

Sorodne novice