Magazin > VIP
31904 ogledov

Zvezda Exatlona na domu presenetil hčerkici pokojnega oboževalca

igor mikič Exatlon/Planet TV
Velika gesta znanega voditelja, pevca in resničnostnega zvezdnika ...

Igor Mikič Mišica, ki se je ravnokar vrnil iz vroče Dominikanske republike, kjer je v resničnostnem šovu Exatlon izpadel tik pred finalom, trenutno veliko časa namenja druženju z oboževalci, ki so navijali zanj. Med njimi je tudi ogromno otrok in pevec ter voditelj si vedno vzame čas, da z njimi poklepeta in se fotografira.

Za dve oboževalki, ki sta zanj navijali v Exatlonu, pa je pripravil prav posebno presenečenje. Obiskal ju je na domu. Pet in sedem let stari deklici sta namreč hčerki njegovega oboževalca, ki je pred štirimi leti tragično preminil v prometni nesreči. Igor je njegovima deklicama tako izpolnil veliko željo.

Igor Mikič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Dekleti sta bili seveda presrečni, in čeprav sta bili na začetku obiska presenečenja malce sramežljivi, Mikiča na koncu skoraj nista izpustili domov. V domači igralnici sta mu pripravili čisto pravi Exatlon poligon, tekmovat pa so prišle tudi njune prijateljice iz soseščine. A to še ni vse, Mikič je družino presenetil s piškoti, ki jih je spekel sam. In to tako dobrimi, da bi se po Zvezdah plešejo in Exatlonu z lahkoto udeležil tudi MasterChefa. Čeprav je glasbenik, pa sta tokrat mini koncert dekleti priredili njemu. 

Igor Mikič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 3
 • Avatar Anstiovenna
  Anstiovenna 00:33 31.december 2021.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • Graciela_Landrum 10:06 30.december 2021.

  Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

 • Majazmaja 09:59 30.december 2021.

  5 in 7 let stari otroci gledajo reality showe?! Resno?! Ali je tega tipa želela spoznati mama in je izkoristila hčerki?

Sorodne novice