Magazin > VIP
113711 ogledov

Sumljivi posnetki: Kaj se plete med našim pevcem in zmagovalko Exatlona?

mark zebra, marjanca polutnik
1/6
Instagram
Kot kaže, sta skupaj odpotovala v Dominikansko republiko.

Kaj se plete med zmagovalko Exatlona, Marjanco Polutnik, in pevcem Markom Zebro, ki smo ga pred leti spoznali v šovu X Factor?

Lepotica je po šovu pripotovala domov, pred prazniki pa se je vrnila nazaj na rajski otok. Naša resničnostna zvezdnica je trenutno še tam, tako kot tudi Mark. Oba sta istega dne objavila fotografije iz glavnega mesta Santa Dominga, na isti dan sta obiskala tudi istega tetovatorja in se fotografirala ob okroglem bazenu. Je med njima preskočila iskrica, sta le prijatelja ali gre le za naključje? Več bomo izvedeli, ko se vrneta v Slovenijo.

Med šovom se je sicer govorilo, da so se romantične vezi spletle med Marjanco in Frankom Bajcem, kar je Šentjurčanka sicer po prihodu domov zanikala. 

 

Komentarjev 3
  • satir 12:27 13.januar 2022.

    špranje je treba zamašit, drugače je prepih. lesene barke pa se s prejo on katramon zatesni, temu se reče "kalafatit" barko. Alora bi se reklo da je šla s kalafatičem na dopust. hehe

  • Avatar Hellialessa
    Hellialessa 00:06 13.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:37 12.januar 2022.

    Nazadnje ste pisali, da se je v Dominikanski bojda zapletla z nekim tujim snemalcem. Bog ne daj, da bi bila taka fejst punca sama.