Magazin > VIP
15046 ogledov

Kaj se plete med tem znanim Slovencem in Marjanco Polutnik? To smo izvedeli!

exatlon Planet TV
Oba sta v Dominikanski republiki na isti dan objavila fotografije iz glavnega mesta Santa Dominga, na isti dan sta obiskala tudi istega tetovatorja in se fotografirala ob okroglem bazenu. Je med njima preskočila iskrica, sta le prijatelja ali gre le za naključje?

mark zebra | Avtor: August Teraž August Teraž
Vse bolj prepoznaven slovenski pevec Mark Zebra, ki smo ga pred leti spoznali v šovu X Factor, je konec preteklega leta preživel v Dominikanski republiki, kamor se je odpravil na oddih in po navdih za prihajajoče glasbene projekte. Tam ni bil sam, ampak mu je družbo delala zmagovalka Exatlona, Marjanca Polutnik. Fotografije najdete TUKAJ. 
Izvedeli smo, da se Marjanca in Mark poznata že nekaj časa – pred dvema letoma je Marjanca namreč prevzela eno od glavnih vlog v Markovem videospotu za skladbo Vitamin.

 ''Marjanco sem spoznal res čisto spontano; sprva smo imeli v načrtu drugo punco za glavno vlogo, a je v zadnjem trenutku odpovedala. Moj fotograf Rok je šel v akcijo in rekel, da pozna zelo lepo dekle, ki lahko vskoči in je pripravljena na snemanje. In to je bila Marjanca. Skupaj smo kar po telefonu preleteli scenarij in njeno vlogo v spotu in takoj sem začutil, da je prava izbira. Ko sem jo kasneje videl še v živo - priznam, da sem dobil cmok v grlu in malo treme. Simpatična, lepa punca, z močnim značajem. Takoj sva se ujela in skupaj posnela videospot,“ je povedal za Žurnal24.

Mark, ki vedno poskrbi, da ima njegova glasba tudi stilsko in estetsko dovršeno video podobo, trenutno pripravlja nov videospot za skladbo 'Reci mi da'. Tudi v tem videospotu bomo lahko videli Marjančine čare, kakšna pa je zgodba skladbe in videospota, pa Mark še ne razkriva, prav tako ne komentira, v kakšnem odnosu sta danes z Marjanco. ''Lahko vam povem, da sva se z Marjanco super ujela na snemanju spota za Vitamin in da se že veselim snemanja novega videospota z njo. Moram pa priznati, da me malce zabava in da mi je hkrati v čast, da imam tako zanimivo zasebno življenje, da se o njem piše. Ga pa ne bi obešal na velik zvon, saj želim svoje javno in zasebno življenje vsaj do neke mere ohraniti ločeno. Meje pač morajo ostati. Lahko vam povem le to, da sva z Marjanco v dobrih odnosih,'' dodaja Mark. Nam pa za zdaj ostane le, da počakamo na videospot in morebitne nove komentarje iz Markove in Marjančine strani. Če sta res par, sta presneto lep! ''Morda pa le izveste kaj več ob izidu mojega novega spota,'' še dodaja Mark.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.