To so Slovenci, ki ne poznajo strahu

Foto: instagram @dunkingdevils
Foto: instagram @dunkingdevils
Dunking Devilse, svetovna znana akrobatska ekipa, ki se lahko pohvali kar z dvema Guinnessovima rekordoma.
Oglej si celoten članek

Njihova pot se je začela že leta 2004, ko so s Slovenijo prvič delili svojo ljubezen do akrobatskega zabijanja. V tem času se je ekipa razvila in postala prepoznavna po celem svetu. Fantje pa se lahko pohvalijo tudi z dvema Guinnesovima rekordoma. Prvi je rekord podrl Maks Veselko v najvišji salti z zabijanjem, ko je preskočil kar 3,55 metra. Tomaž Kranjec pa je za enajst centimetrov izboljšal aktualni rekord najdaljšega zabijanja s trampolina.

talent šov Kako osvojiti sanjsko pogodbo in Huawei P40 Pro?

Da ne poznajo strahu, dokazujejo tudi posnetki na njihovem TikTok profilu, kjer imajo že skoraj 900 tisoč sledilcev, njihove videe pa je všečkalo že preko 18 milijonov ljudi. Vprašanje, zakaj so na tej platformi tako uspešni, je odveč. Samo poglejte, kakšne vragolije počnejo.

@_ddsquad

Admit it, you were trippin for a second there 🤣🤪 and yes, this is the biggest trampoline in the world 🙌🏼 ##trampoline ##stunt ##sendit ##flips

♬ Sunshine - Charlie Heat & Ant Beale

Ob ogledu spodnjega videa navadnim smrtnikom kar zaledeni kri v žilah. Fantje so se namreč odpravili na najvišji dimnik v Evropi in na njem izvajali najrazličnejše akrobcije.

@_ddsquad

What would you rather do, the ladder flag or the top jump 🤔 😅 and YES, this is the biggest chimney is Europe 😎 ##sendit ##nomistakes

♬ Ben10 Trap Intro - sheriff_alex

Skakali so tudi iz žerjavov, posnetek na Instagramu pa prikazuje njihove vragolije na jadrnici. Poletni dopusti s fanti očitno nikoli niso dolgočasni. 

Največji talent šov v Sloveniji, JOONGLAA STAR, je pred vrati. Ne zamudi ga!

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:41 10. Avgust 2020.

    Bla bla bla če ne poznajo strahu pa naj pridejo 3x 8 ton gnoja moramo na roke nabasat ker ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.