To so znaki, da imate opravka z ljubosumnežem

Foto: Profimedia mobitel, par, ljubezen
Je to res ljubezen ali gre le za ljubosumje? Preverite, če se to dogaja tudi vam!
Oglej si celoten članek

To so znaki, da je ljubezen le izgovor za željo po neomejenem nadzoru:

Ljubosumnež vas želi le za sebe in se vedno, ko se družite z drugimi, jezi, medtem ko vas prava ljubezen želi ob sebi, vendar razume, da se radi družite tudi z drugimi.

Ljubosumnež vedno pomisli na najhujše, kadar se pogovarjate s kom drugim, pravi ljubezni pa je povsem jasno, da si želite biti z njim, a da se zaradi njega ne boste nehali pogovarjati z drugimi. 

Ljubosumnež pravi, da vas preverja, ker vas ljubi, prava ljubezen pa vam verjame, ker vas ljubi. 

Ljubosumnež pričakuje, da se boste obnašali na določen način sedaj, ko se z njim, medtem ko vas prava ljubezen sprejema take kot ste, saj se je ravno v to tudi zaljubil.

Ljubosumnež ponori, kadar se ne javite in vam pošlje nekaj jeznih sporočil, medtem ko prava ljubezen pošlje en skrben sms in ve, da se mu boste javili, ko boste lahko. 

Ljubosumnež doživlja prave izpade, če vam kdo piše na družabna omrežja, prava ljubezen pa ima zaupanje v vas in razume, da nimate vpliva na to, kaj vam pišejo drugi.

Magazin Ženske, rojene v tem znamenju, niso nikoli ljubosumne

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.