Magazin > Odnosi in prosti čas
5102 ogledov

To so znaki, da imate opravka z ljubosumnežem

mobitel, par, ljubezen
Je to res ljubezen ali gre le za ljubosumje? Preverite, če se to dogaja tudi vam!

To so znaki, da je ljubezen le izgovor za željo po neomejenem nadzoru:

Ljubosumnež vas želi le za sebe in se vedno, ko se družite z drugimi, jezi, medtem ko vas prava ljubezen želi ob sebi, vendar razume, da se radi družite tudi z drugimi.

Ljubosumnež vedno pomisli na najhujše, kadar se pogovarjate s kom drugim, pravi ljubezni pa je povsem jasno, da si želite biti z njim, a da se zaradi njega ne boste nehali pogovarjati z drugimi. 

Ljubosumnež pravi, da vas preverja, ker vas ljubi, prava ljubezen pa vam verjame, ker vas ljubi. 

Ljubosumnež pričakuje, da se boste obnašali na določen način sedaj, ko se z njim, medtem ko vas prava ljubezen sprejema take kot ste, saj se je ravno v to tudi zaljubil.

Ljubosumnež ponori, kadar se ne javite in vam pošlje nekaj jeznih sporočil, medtem ko prava ljubezen pošlje en skrben sms in ve, da se mu boste javili, ko boste lahko. 

Ljubosumnež doživlja prave izpade, če vam kdo piše na družabna omrežja, prava ljubezen pa ima zaupanje v vas in razume, da nimate vpliva na to, kaj vam pišejo drugi.

zmenek Magazin Ženske, rojene v tem znamenju, niso nikoli ljubosumne
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.