Svet
9506 ogledov

Cenjeni plastični kirurg ustrelil igralko

Ivana Panzalović Facebook
59-letni zdravnik je streljal na mlado igralko, jo ranil, nato pa si je sodil sam.

V Beogradu je danes zjutraj ob štirih prišlo do streljanja, v katerem je poznani plastični kirurg streljal na 30-letno igralko Ivano Panzalović, jo ranil, nato pa storil samomor.

Pred tem je nesrečna ženska uspela poklicati policiste; povedala jim je, da jo njen partner po stanovanju lovi z nožem. Še preden je policija uspela priti do njunega stanovanja na Dedinju, je prišlo do streljanja.

Zloraba Žalostno Svet Oče ubil sina zaradi nove partnerke

Kirurg je ustrelil v svojo partnerico, a jo le lažje poškodoval. Metek jo je oplazil po glavi.

Kot pišejo srbski mediji je najverjetneje mislil, da jo je ubil, zato je storil samomor. Mlado igralko so prepeljali v bolnišnico, kjer je izven življenjske nevarnosti.

Sosedje so pred streljanjem slišali glasno preprekanje para; igralka je po pisanju srbskih portalov zdravnika obvestila, da ga zapušča, zaradi česar je ta postal nasilen. Pred mesecem dni je na svojem Facebook profilu objavil zaroko; pripisal je, da je Ivana ženska njegovih sanj; da je nemara res nora, a čarobna.

Hrvaška policija Svet Ubil ženo in si sodil v cerkvi

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice