Slovenija > Črna kronika
4557 ogledov

Mama ubila štiri otroke in moža, nato šok na sodišču

Obtoženi je žrtev davil in dvakrat zabodel v trebuh, zaradi česar je bilo njeno Žurnal24 main
33-letna Isabel Martinez je osumljena, da je v Atlanti do smrti z nožem zabodla svoje štiri otroke in njihovega očeta. Na sodišču se je na prvem zaslišanju obnašala proti vsem pričakovanjem.

33-letnica, ki jo bremenijo hude obtožbe zaradi umora svojih štirih otrok in njihovega očeta se je na sodišču odrekla zagovorniku po uradni dolžnosti in fotografom pozirala z dvignjenimi palci.

Pred sodiščem je v petek izjavila, da sta njena odvetnika ljudstvo in vera, nato pa se je spustila na kolena, razširila roke in se poklonila bogu. Za zdaj zoper njo poteka še preiskava, do zločina je prišlo v četrtek. Policija jo sumi petih umorov, ki naj bi jih načrtovala, nato pa sama poklicala policijo in se predala.

Ena izmed otrok, 9-letna deklica, ki jo je mama ravno tako zabodla z nožem, je bila s hudimi poškodbami prepeljana v bolnišnico. Njeno stanje je stabilno. Žal pomoči ni bilo več za 10-letno deklico ter za dva 7-letna dečka dvojčka ter še za enega 2-letnega dečka. Njihov oče je bil 33-letnik, ki napada matere svojih otrok ravno tako ni preživel.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Onlytime 22:59 29.avgust 2017.

    Na psihiatrijo z njo in tam ji v sobo obeseti polno steno slik njene družine. Naj jih gleda 20 ur na dan, ostale 4 ure pa jo zapreti v sobo in jo mučiti zzvoki. Naj se kretenka zlomi do konca.