Svet
13766 ogledov

Oče ubil sina zaradi nove partnerke

Zloraba Profimedias
Moški je priznal umor svojega 3-letnega sina.

David Creato ml. iz New Jerseya je na sodišču priznal krivdo za umor svojega sina; kot je prepričano tožilstvo, je moral deček umreti zato, ker je bil "na poti očetovi vezi z novo partnerko". Kot piše Independent, je 23-letnik svojega sina zadušil.

Do zločina je prišlo že oktobra leta 2015, ko je mlad oče poklical na policijo, češ da je njegov sin odšel zdoma neznano kam. Njegovo truplo so našli še isti dan, in sicer v gozdu le kak kilometer in pol od stanovanja, v katerem je živel z očetom.

Obtoženi je žrtev davil in dvakrat zabodel v trebuh, zaradi česar je bilo njeno Slovenija Mama ubila štiri otroke in moža, nato šok na sodišču

Preiskovalcem se je primer že takoj zdel sumljiv, saj so bile dečkove nogavice povsem čiste, kar je povzročilo sume, da ni odšel zdoma in sam taval po gozdu, kot je trdil njegov oče. Obdukcija je dokazala, da je bil deček umorjen.

V preiskavi so nato policisti ugotovili, da je imel 23-letni oče sveže razmerje s 17-letnim dekletom, ki ni želelo biti v bližini dečka. S strani svojega novega partnerja je najstnica zahtevala, da se odreče skrbništvu nad otrokom.

Tudi primer te mlade ženske je na sodišču; moški, ki ga je navedla na umor svojega sina, bo v zaporu preživel deset let, medtem ko njena usoda s sodno odločitvijo še ni zapečatena.

zapuščena deklica Hrvaška Svet Takšna je usoda sedemmesečne zapuščene deklice

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Zala
    Zala 23:42 28.avgust 2017.

    Koliko je bil nesrečni deček star? Verjetno je imel komaj nekaj let, če jih ima pošast 23. Še smrt bi bila prej milost kakor kazen. In zakaj smrtna kazen ni civilizacijsko dejanje? V tem in podobnih primerih bi bil to ...prikaži večo nujjen sanitarni ukrep, da se odstrani izmeček.

  • mph 23:31 28.avgust 2017.

    Samo smrtna kazen za take enostavno ni dovolj, me zanima kdaj bo to civilizacijo srečala pamet. Rabimo ločene zakone za državljane in za pošasti, takšne ali drugačne.