To tik pred rojstvom drugega otroka pravi Alen Kobilica

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tokrat se novega rojstva veselijo kar v troje.
Oglej si celoten članek

Maja Prašnikar in Alen Kobilica v zadnjem času kar žarita od sreče, saj bo Maja kmalu povila že drugega otroka. Maja je veselo novico o nosečnosti sporočila poleti, več o tem si lahko preberete TUKAJ. Po dobrih dveh letih od rojstva njunega prvorojenca, sina Vala, se tokrat novega rojstva veselijo lahko že kar v troje, saj tudi mladi Val že komaj čaka, da bo dobil bratca ali sestrico ter se skupaj z njim začel igrati in izvajati najrazličnejše norčije takoj, ko bo to seveda mogoče. Alen nam je zaupal, da je porod praktično že pred vrati ter da se Maja počuti dobro. "Lahko rečem, da smo že čisto blizu. (smeh) Čeprav se morda sliši malo klišejsko, je najpomembneje to, da bo zdrav."

Alen  je poleti poskrbel tudi za prav posebno presenečenje, ki ga Maja zagotovo ne bo pozabila. Kaj ji je takrat ušpičil, si lahko preberete TUKAJ.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:53 11. Januar 2023.

    Bratec ali sestrica ? Važno da bo cel- in ne pol- !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.