Magazin > VIP
50818 ogledov

Tako je Alen Kobilica na letalu presenetil svojo Majo

Maja Prašnikar osebni arhiv
Maja Prašnikar je znana ljubiteljica potovanj ter iskalka novih doživetij, a tokrat je za presenečenje poskrbel kar njen Alen.

Simpatična plavolaska Maja Prašnikar od nekdaj rada potuje, preizkuša nove kulinarične okuse ter se predaja sončnim žarkom. Tudi letos ni nič drugače. Pred časom se je s partnerjem Alenom in sinom Valom vrnila iz Grčije, zdaj pa se že skupaj predajajo sončnim užitkom na Hrvaškem. Glede na to, da je pred časom v javnost pricurljala novica, da je Maja spet noseča, nas je zanimalo, kako se počuti in ali ima morda kakšne težave.

"V glavnem smo super, mene so zdaj, po prvih štirih mesecih, minile tudi začetne nosečniške slabosti. Česa več o nosečnosti ne želim povedati, saj sva se z Alenom odločila, da bova večino stvari, kar se tiče te teme, zadržala zase. Lahko povem le, da vse poteka tako, kot mora, in da sem vesela, da smo zdravi. Vesela sem, da lahko spet občudujem svoj trebušček."

Maja Prašnikar | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Nam je pa lepotica povedala več o presenečenju, ki ji ga je pripravil Alen: "Res je, Alen me je resnično neverjetno in lepo presenetil. Šele na letalu mi je namreč razkril, kam gremo ... v prekrasno Grčijo. V Grčiji je bilo enkratno, vsi smo se spočili in noro uživali v njihovi kulinariki in na prelepih plažah. Trenutno smo sicer že, tako kot vsako leto, na otočku na Hrvaškem, v bolj divji izvedbi dopusta, v stiku z naravo ..."

Komentarjev 4
  • Majazmaja 11:14 11.januar 2023.

    Šele na letalu ji je razkril, kam gredo? Resno? A tale gospa ne zna brati?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:16 25.julij 2022.

    Od česa pa živi ta punca, razen na račun Kobilice, da si lahko privošči biti popotnica in iskalka doživetij?

  • kapibara 16:35 23.julij 2022.

    Ko je živela na Topniški.. v Ljubljani, je kadarkoli, ko je šla šla mimo mene, bila situacija DOBESEDNO, da ger duh...hladni oblak.. okal nobene pozitivne energije.. potlej pa, v spotu snemanem v tem istem stanovnaju, kaže neko pozitivno enrgijo.. tudo ...prikaži večo na bančem šalterju v Kranju je NI imela.. Le s čim- kako je dobivala službe ??