To tragično skrivnost je Patrick Swayze skrival pred javnostjo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Včeraj bi Patrick Swayze dopolnil 67 let. Septembra 2009 je igralec umrl zaradi raka na trebušni slinavki. O njegovem življenju so posneli dokumentarni film, ki razkriva skrivnost, ki bo javnost šokirala.
Oglej si celoten članek

Patrick Swayze je veljal za enega najbolj priljubljenih igralcev poznih osemdesetih in devetdesetih let. Leta 2009 je svet razžalostila vest, da je izgubil boj proti raku trebušne slinavke. O njegovem življenju so posneli dokumentarni film „I Am Patrick Swayze“, ki govori tudi o zvezdnikovem otroštvu, ki po besedah Swayzejeve vdove Lise Niemi ni bilo srečno.

Zdravje Obolevanje za rakom, ki je pokončal tudi znanega igralca, se je podvojilo

Lisa, ki je bila z igralcem poročena 34 let, trdi, da ga je njegova mama Patsy zlorabljala. "Patsy je bila klasičen primer družine, v kateri se je zloraba nadaljevala iz generacije v generacijo. Ko je bila ona otrok, jo je mama zlorabljala. Nato je bil na vrsti Patrick.“
Kričanje, udarci in pomanjkanje ljubezni so bili del Patrickovega vsakdana. A Patrick nikoli ni obupal, temveč se je "vedno bolj boril za naklonjenost matere“, je še dejala Niemi.

Zloraba naj bi se končala na Patrickov 18. rojstni dan. Ko ga je mama spet poskušala udariti, se je vmešal igralčev oče in ji zagrozil z ločitvijo. Mamo je to tako prestrašilo, da nad sina ni več dvignila roke. Patrick ji je vse oprostil ... "Vsak bi se takšni materi odpovedal. Patrick pa je znal odpuščati,“ je še povedala Lisa.

Patrick Swayze Patrick Swayze: Njegova vdova ne spoštuje njegovih želja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.