To z denarjem iz Kmetije počne Franko Bajc

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Leta 2018 je zmagal v resničnostem šovu Kmetija, denar pa vlaga tako …
Oglej si celoten članek

Naš resničnostni zvezdnik Franko Bajc, ki je nastopil v šovih Survivor, Kmetija in Zvezde plešejo je tudi talentiran glasbenik. S prijateljem Krisom imata duo Onelike, ki je ravnokar izdal novo skladbo in videospot Rose, za katero sta najela najboljšo ekipo. 

Fanta sta sama napisala glasbo in besedilo, Franko je zaigral na bobne, Kris pa zapel. Njun producent je Žan Serčič, koreograf in režiser spota Miha Krušič, v spotu pa je ob Franku zaplesala igralka Kaja Vidmar. Tako vrhunska ekipa verjetno ni poceni in Franko je priznal, da sta tako novo skladbo kot videospot financirala sama s Krisom, na pomoč pa so jima priskočili tudi sponzorji. 

Bajc je še razkril, da svojo glasbeno kariero pokriva z denarjem, ki si ga je prislužil kot zmagovalec Kmetije, čeprav je nekaj zaslužil tudi z nastopom v šovu Zvezde plešejo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:39 28. November 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • 11:39 28. November 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.