To zdaj počne Primož Peterka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pravi, da brez dela ne zdrži dolgo.
Oglej si celoten članek

Primož Peterka, ki je nekdaj navduševal s svojimi dosežki, se trenutno preživlja s servisiranjem smuči, snežnih desk in ostale smučarske opreme. "Pozimi delam v servisu, poleti pa v domačem kovinostrugarstvu." Od odmevne ločitve Primoža in Renate je minilo že kar nekaj časa in ravno čas je prispeval k temu, da je njun odnos danes bistveno boljši: "Z Renato sva v stikih že zaradi otrok. A lahko rečem, da so se strasti po ločitvi umirile in je zdaj najin odnos boljši, kot je bil prej."

Primož in Renata imata tri otroke. 21-letni Maj dopustuje že sam, z mlajšima otrokoma pa Primož rad preživlja prosti čas, kolikor ga pač ima. "Prostega časa praktično nimam, saj je skozi neko delo, če ga ni, ga pa najdem,"  v smehu pove. Čeprav je bil ata nadvse uspešen na smučeh, se otroci niso podali po njegovih stopinjah. "Smučajo sicer vsi, a nihče se ni odločil in podal v tekmovalne vode," nam pojasni.

Primož, ki je trenutno še vedno samski, športnih prireditev ne spremlja, a priznava, da si občasno vendarle ogleda kakšno prireditev v nočnem času. "Čez dan nimam časa, a ponoči si kdaj pa kdaj kaj pogledam na televiziji, kakšno nočno tekmo." Tudi v Planico pravi, da se bo morda opravil, a zgolj delovno in ne kot gledalec.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.