Magazin > VIP
46270 ogledov

To zdaj počne Primož Peterka

Primož Peterka Facebook
Pravi, da brez dela ne zdrži dolgo.

Primož Peterka, ki je nekdaj navduševal s svojimi dosežki, se trenutno preživlja s servisiranjem smuči, snežnih desk in ostale smučarske opreme. "Pozimi delam v servisu, poleti pa v domačem kovinostrugarstvu." Od odmevne ločitve Primoža in Renate je minilo že kar nekaj časa in ravno čas je prispeval k temu, da je njun odnos danes bistveno boljši: "Z Renato sva v stikih že zaradi otrok. A lahko rečem, da so se strasti po ločitvi umirile in je zdaj najin odnos boljši, kot je bil prej."

Primož in Renata imata tri otroke. 21-letni Maj dopustuje že sam, z mlajšima otrokoma pa Primož rad preživlja prosti čas, kolikor ga pač ima. "Prostega časa praktično nimam, saj je skozi neko delo, če ga ni, ga pa najdem,"  v smehu pove. Čeprav je bil ata nadvse uspešen na smučeh, se otroci niso podali po njegovih stopinjah. "Smučajo sicer vsi, a nihče se ni odločil in podal v tekmovalne vode," nam pojasni.

Primož, ki je trenutno še vedno samski, športnih prireditev ne spremlja, a priznava, da si občasno vendarle ogleda kakšno prireditev v nočnem času. "Čez dan nimam časa, a ponoči si kdaj pa kdaj kaj pogledam na televiziji, kakšno nočno tekmo." Tudi v Planico pravi, da se bo morda opravil, a zgolj delovno in ne kot gledalec.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.