To znamenje vsi obožujejo

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Strelci so na vsaki zabavi v središču pozornosti. Vsi se namreč takoj zaljubijo vanje, a ko jih bolje spoznajo, so nad njihovim značajem šokirani.
Oglej si celoten članek

Strelci neutrudljivo iščejo nove izzive in neponovljive pustolovščine. Odločitve sprejemajo spontano in pogosto ne razmišljajo o posledicah.  In prav ta njihov pustolovski duh, odprtost in ekstrovertiranost ljudi neizmerno privlačijo.

Te želje po novostih in prepovedanem sadežu na žalost ne morejo zatreti niti takrat, ko so v zvezi. Strelci so nagnjeni k nezvestobi in prekrivanju le-te. Ko se začno v zvezi dolgočasiti, kar se zgodi precej hitro, si bodo našli novo zabavo. To sicer ne pomeni, da bodo partnerja zapustili … Z največjim veseljem se bodo vrnili v njihov objem, saj so si v drugi postelji nabrali sveže energije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:42 17. Januar 2017.

    Šarlatanske bedarije.

  • 15:49 17. Januar 2017.

    Mi je kolega enkrat povedal zanimivo štorijo:<br />"Sem mel babnco strelko po horoskopu ja pa so jo vsi strelal v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.