Magazin > Odnosi in prosti čas
74 ogledov

To znamenje vsi obožujejo

lepotica Profimedias
Strelci so na vsaki zabavi v središču pozornosti. Vsi se namreč takoj zaljubijo vanje, a ko jih bolje spoznajo, so nad njihovim značajem šokirani.

Strelci neutrudljivo iščejo nove izzive in neponovljive pustolovščine. Odločitve sprejemajo spontano in pogosto ne razmišljajo o posledicah.  In prav ta njihov pustolovski duh, odprtost in ekstrovertiranost ljudi neizmerno privlačijo.

Te želje po novostih in prepovedanem sadežu na žalost ne morejo zatreti niti takrat, ko so v zvezi. Strelci so nagnjeni k nezvestobi in prekrivanju le-te. Ko se začno v zvezi dolgočasiti, kar se zgodi precej hitro, si bodo našli novo zabavo. To sicer ne pomeni, da bodo partnerja zapustili … Z največjim veseljem se bodo vrnili v njihov objem, saj so si v drugi postelji nabrali sveže energije.

Komentarjev 2
  • Ferluci 18:42 17.januar 2017.

    Šarlatanske bedarije.

  • LukaMB 15:49 17.januar 2017.

    Mi je kolega enkrat povedal zanimivo štorijo:"Sem mel babnco strelko po horoskopu ja pa so jo vsi strelal v pizdo, ker to je pač v današnjem času normalno, tako kot bo mogoče incest ratal normalen in transgenderji bodo obravnavani ...prikaži več normalno, ti jaz povem!" .. ob vrčku piva.