To znano Slovenko poznajo tudi po svetu, jo prepoznate?

Foto: Zajem zaslona, TV Slovenija
Foto: Zajem zaslona, TV Slovenija
Kako čas beži ...
Oglej si celoten članek

Ena od naših najbolj uspešnih in tudi v tujini cenjenih igralk, Katarina Čas, je na Instagramu, na svoj 47. rojstni dan, objavila fotografijo, na kateri ji ni več kot osem let. 

"Pripravljam se na svojo rojstnodnevno zabavo. Pred 'nekaj' leti. Hudiča, kako čas teče," je zapisala ob posnetku, na katerem sedi na pultu in si suši lase.

Katarina, ki je pred kratkim povedala, da je njeno srce oddano, osvojil ga je Luca, je rojena 23. septembra, kar pomeni, da je po horoskopu tehtnica. V tem znamenju je rojenih veliko znanih lepotic, med drugim tudi Kim Kardashian, Bella Hadid, Catherine Zeta-Jones in Gwen Stefani

Za ženske, rojene v tem znamenju, je značilno, da so izjemno lepe, romantične, šarmantne in sproščene. So vesele narave in stremijo k harmoniji. Njim je najbolj pomembno to, da so v ravnovesju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.