Magazin > VIP
86176 ogledov

Katarina Čas je zaljubljena, srce ji je ukradel Luka

Katarina Čas Saša Despot
To počne njen partner.

Borut Pahor je tokrat v podkastu za Mastercard gostil eno od naših najbolj uspešnih in prepoznavnih igralk, Katarino Čas. Govorila sta o različnih stvareh, tako tudi o njenem verjetno najbolj znanem filmu Volk z Wall Streeta, ki ga je režiral Martin Scorsese

Za njeno stransko vlogo se je potegovalo mnogo igralk, dobila jo je Katarina. Seveda jo je zanimalo, zakaj se je filmski velikan odločil prav zanjo. Scorseseja je prepričala s svojim smislom za komedijo in improvizacijo ter inteligenco. Poleg tega ji je zaupal, da mu ni všeč, če se igralci na avdicijah preveč trudijo oz. pretiravajo. Za razliko od drugih igralk se Katarina namreč ni polepila z natisnjenim denarjem, ampak je to le nakazala.

Pogovor med Pahorjem in Čas pa se je končal z bolj resno temo. Nekdanji predsednik Slovenije je poudaril, da v življenju včasih pridejo težki časi, iz katerih ti lahko pomaga muza. Na vprašanje, ali ima tudi ona muzo, je Katarina odgovorila: "Moja muza ... Jaz rabim glasbo, nimam pa muzota ali muze. Tudi nikoli nisem imela idola ... da bi bila na nekoga fiksirana. Potrebujem pa glasbo, ki daje življenju atmosfero." Pahor ji je odvrnil: "Za to imaš muzota. Luko, ki je prišel s tabo iz Trsta." Katarina je nato razložila, da je Luka njen fant, ki ustvarja glasbo za filme.

 

Komentarjev 1
  • Grof 14:28 26.maj 2023.

    Jntrvju, da padeš na hrbrt, fizični delavec in ljubezen, halo poharčk