Tole ritko je všečkal Frančišek

Foto: Epa
Foto: Epa
Lepotica je prepričana, da bo šla v nebesa.
Oglej si celoten članek

Papež Frančišek se s svojimi ovcami že dalj časa povezuje tudi prek družbenih omrežij. Na Instagramu mu sledi 7,3 milijona ljudi, precej več oseb kot vročemu modelu Nataliji Garibotto, ki pa je papežu oziroma nekomu, ki opravlja z njegovim profilom, v opravi poredne šolarke padla v oči.

Ob njeni fotografiji se je namreč pojavil všeček s papeževega profila. Ta je medtem že izginil, a Natalia, katere zaščitni znak je polna zadnjica, je prepričana, da gre za dober znak. "Vsaj v nebesa bom šla,“ se je lepotica pošalila na Twitterju.

Foto: Instagram papež
Uradne razlage iz Vatikana ni, zato ni znano, kdo je bil tako navdušen nad Natalio, da ji je poklonil srček. Je pa Frančišek mnogo bolj svobodomiseln, kot so bili njegovi predhodniki. Je prvi papež, ki je podprl LGTBQ skupnost. "Imajo pravico biti družina. So božji otroci,“ je povedal v dokumentarnem filmu Francesco, ki je premiero doživel pretekli mesec na filmskem festivalu v Rimu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.