Magazin > VIP
1402 ogledov

Tole ritko je všečkal Frančišek

Papež Frančišek Epa
Lepotica je prepričana, da bo šla v nebesa.

Papež Frančišek se s svojimi ovcami že dalj časa povezuje tudi prek družbenih omrežij. Na Instagramu mu sledi 7,3 milijona ljudi, precej več oseb kot vročemu modelu Nataliji Garibotto, ki pa je papežu oziroma nekomu, ki opravlja z njegovim profilom, v opravi poredne šolarke padla v oči.

Ob njeni fotografiji se je namreč pojavil všeček s papeževega profila. Ta je medtem že izginil, a Natalia, katere zaščitni znak je polna zadnjica, je prepričana, da gre za dober znak. "Vsaj v nebesa bom šla,“ se je lepotica pošalila na Twitterju.

papež | Avtor: Instagram Instagram

Uradne razlage iz Vatikana ni, zato ni znano, kdo je bil tako navdušen nad Natalio, da ji je poklonil srček. Je pa Frančišek mnogo bolj svobodomiseln, kot so bili njegovi predhodniki. Je prvi papež, ki je podprl LGTBQ skupnost. "Imajo pravico biti družina. So božji otroci,“ je povedal v dokumentarnem filmu Francesco, ki je premiero doživel pretekli mesec na filmskem festivalu v Rimu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.