Toliko bo stala Meghanina obleka

Foto: Profimedia
Igralka naj bi si izbrala poročno obleko britanske modne hiše Ralph & Russo.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle naj bi se odločila za poročno obleko modne hiše Ralph & Russo, poročajo britanski mediji. Kreacija, ki bo ročno šivana, naj bi stala sto tisoč funtov. Račun bo poravnala kraljeva družina. 

Uradno ime oblikovalca še ni znano. Iz palače so namreč sporočili, da bodo o tem - kot veleva tradicija - govorili šele, ko bo Meghan prvič v obleki stopila pred javnost. 

V petek so potrdili, da se bosta poroke udeležila igralkina starša. Oče pa bo tisti, ki jo bo popeljal pred oltar. Starša naj bi v Veliko Britanijo prispela v tednu pred poroko in se takrat srečala s princem Harryjem in člani njegove družine. 

Magazin Znane nove podrobnosti o kraljevi poroki
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:03 6. Maj 2018.

    Se opravičujem za jezik, ampak ne morem drugače: preseravanje brez primere. Kdaj bodo angleži stopili iz praveka v sedanjost? Nikoli, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.