Toliko sedaj stane Melanija

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sladica Melanija, ki so jo ustvarili bodoči prvi dami ZDA v čast, gre za med.
Oglej si celoten članek

V piceriji Rondo v Sevnici so takoj po zmagi Donalda Trumpa na ameriških volitvah začeli prodajati sladico Melanijo, ki je narejena iz sladke smetane, maskarponeja, jogurta, jagod, biskvita, sladkorja in je okrašena z biserom podobnimi užitnimi okraski.

Sladica se je po besedah lastnika restavracije Bruna Vidmarja zelo dobro prijela. Na vprašanje, koliko sladic na teden prodajo, je Vidmar povedal: "Zelo je popularna. Med petdeset in osemdeset na teden. Odvisno od dneva.“

Za sladico so sprva računali 2,50 evra, sedaj pa so podražili na 2,80.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:53 6. December 2016.

    Ogabno. Pa ne mislim okusa sladice, pač pa dvig cene.

  • 13:54 6. December 2016.

    Spoštovani, <br />natolcevati pomeni pripovedovati izmišljene, slabe stvari o kom. Kje v zgornjem članku vidite natolcevanje, nam ni jasno.

  • 09:45 6. December 2016.

    res ste BEDNI novinarski pisunčki , upam da vas tožijo za tako natolcevanje !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.