Tom Clancys Hawx 2

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Igro (spet) preklinjajo vsi pravoverni letalci, vzljubili pa jo bodo tisti, ki hočejo leteti in nič več.
Oglej si celoten članek

Hawx 2 je seveda boljše nadaljevanje prve franšize, pri čemer se razvijalci sploh niso trudili izboljšati realističnih učinkov. In prav je tako. Hawx 2 je predvsem grafično odlična letalska streljačina, ki želi biti tudi simulacija. A le tam, ko gre za usposabljanje pilota, da zna, denimo, slediti skupini, ko mu špil pomaga obvladati osnovne manevre, kot sta pristajanje ali polnjenje goriva v zraku.

Pozor za vse tiste, ki bodo sploh prvič leteli s Hawx 2: ni vse tako preprosto, kot se zdi, saj je treba upoštevati vzletno ali pristajalno hitrost, vrij se seveda zgodi pri prenizki hitrosti, tudi natančnost zadetka se zmanjšuje s hitrostjo letenja, tako da ... Osnovni parametri, ki veljajo v zraku, seveda še kako delujejo tudi v Hawx 2, a je vse podrejeno igralnemu look&feelu. Kar je O.K. Havx 2 noče biti letalska simulacija z veliko začetnico, ampak zgolj letenje. Vojaško, seveda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.