Magazin
20 ogledov

Tom Clancys Hawx 2

1/5
Žurnal24 main
Igro (spet) preklinjajo vsi pravoverni letalci, vzljubili pa jo bodo tisti, ki hočejo leteti in nič več.

Hawx 2 je seveda boljše nadaljevanje prve franšize, pri čemer se razvijalci sploh niso trudili izboljšati realističnih učinkov. In prav je tako. Hawx 2 je predvsem grafično odlična letalska streljačina, ki želi biti tudi simulacija. A le tam, ko gre za usposabljanje pilota, da zna, denimo, slediti skupini, ko mu špil pomaga obvladati osnovne manevre, kot sta pristajanje ali polnjenje goriva v zraku.

Pozor za vse tiste, ki bodo sploh prvič leteli s Hawx 2: ni vse tako preprosto, kot se zdi, saj je treba upoštevati vzletno ali pristajalno hitrost, vrij se seveda zgodi pri prenizki hitrosti, tudi natančnost zadetka se zmanjšuje s hitrostjo letenja, tako da ... Osnovni parametri, ki veljajo v zraku, seveda še kako delujejo tudi v Hawx 2, a je vse podrejeno igralnemu look&feelu. Kar je O.K. Havx 2 noče biti letalska simulacija z veliko začetnico, ampak zgolj letenje. Vojaško, seveda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.