Toma Cruisa zapušča hči

Foto: Žurnal24 Isabella (desno) se bo držala načrta, saj v družbi svojega očeta Toma Cruisa in
Odkar je na svet prijokala Suri, se starejša hči Toma Cruisa nič več ne smeji. V središču pozornosti je le mala razvajenka, zato ima Isabella vsega dovolj. Očetu bo obrnila hrbet.
Oglej si celoten članek

Isabella Cruise je našla dober način, kako bo pritegnila pozornost svojega slavnega očeta Toma Cruisa, ki ima zadnja leta le še oči za svojo najmlajšo hčer Suri. Ko dopolni 18 let, bo Isabella scientologiji, s katero je obseden njen oče, obrnila hrbet in se preselila k materi.

"Isabella bo zapustila sekto. Tako bo dala očetu vedeti, da je ne nadzoruje več in da ga kot očeta več ne sprejema," odločitev 17-letnice komentira psiholog.

Katie Holmes se je sicer trudila, da bi s pastorko postali prijateljici, vendar ob razvajeni Suri to ni bilo mogoče. Isabella vse od rojstva Suri in Sunday Rose, hčerke Nicole Kidman, ni bila nasmejana. Stres in težave se ji poznajo tudi na telesu. Od rojstva sestric se je zredila za 15 kilogramov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.