Magazin > VIP
16 ogledov

Toma Cruisa zapušča hči

Isabella (desno) se bo držala načrta, saj v družbi svojega očeta Toma Cruisa in Žurnal24 main
Odkar je na svet prijokala Suri, se starejša hči Toma Cruisa nič več ne smeji. V središču pozornosti je le mala razvajenka, zato ima Isabella vsega dovolj. Očetu bo obrnila hrbet.

Isabella Cruise je našla dober način, kako bo pritegnila pozornost svojega slavnega očeta Toma Cruisa, ki ima zadnja leta le še oči za svojo najmlajšo hčer Suri. Ko dopolni 18 let, bo Isabella scientologiji, s katero je obseden njen oče, obrnila hrbet in se preselila k materi.

"Isabella bo zapustila sekto. Tako bo dala očetu vedeti, da je ne nadzoruje več in da ga kot očeta več ne sprejema," odločitev 17-letnice komentira psiholog.

Katie Holmes se je sicer trudila, da bi s pastorko postali prijateljici, vendar ob razvajeni Suri to ni bilo mogoče. Isabella vse od rojstva Suri in Sunday Rose, hčerke Nicole Kidman, ni bila nasmejana. Stres in težave se ji poznajo tudi na telesu. Od rojstva sestric se je zredila za 15 kilogramov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.