Tomaš Jawurek o oboževalkah

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
35-letni Tomaš Jawurek, veliki zmagovalec četrte sezone šova Gostilna išče šefa, je razkril, da še vedno uživa v prostih dnevih in v času s svojo družino, saj bo za kuharsko ustvarjanje še veliko časa.
Oglej si celoten članek

Simpatični Tomaš Jawurek je ob zmagi četrte sezone šova Gostilna išče šefa v žep pospravil 100 tisoč evrov in odpeljal avto Hyundai i20. Za Žurnal24 je razkril, da denar trenutno še počiva na računu, sam pa ta hip še ničesar ne ustvarja, ampak še vedno uživa na dopustu, na katerem si kakšen dan zjutraj z veseljem privošči sprehod, kakšen dan pa ima dogovorjeno kavico s prijatelji. Pojasnil je, da je trenutno najbolj zadovoljen s tem, da je svoboden in ima čas za svojo družino.

Faki, zmagovalec drugega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, ki je potekal vzporedno z Gostilna išče šefa, je pred časom za Žurnal24 sicer pojasnil, da je kar precej oblegan s strani različnih oboževalk, ki mu pošiljajo sporočila in razgaljene fotografije, kar naj bi bil tudi povod za razhod s partnerico Marušo. Ob vprašanju o oboževalkah pa se je Tomaš le nasmehnil in odvrnil: "Razen vas, novinark, me ne kliče nihče." Na odgovor, kako se sicer sooča z vsesplošno medijsko izpostavljenostjo, pa je odvrnil: "Ni tako ogromna, ljudje pa so prijazni, tako da ni nikakršnih problemov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:32 2. Februar 2016.

    normalen človek odgovori normalno, fuki pa po bosansku.......oboževalke, pa da, lepotan.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.