Magazin > VIP
78 ogledov

Tomaš Jawurek o oboževalkah

tomaš Saša Despot
35-letni Tomaš Jawurek, veliki zmagovalec četrte sezone šova Gostilna išče šefa, je razkril, da še vedno uživa v prostih dnevih in v času s svojo družino, saj bo za kuharsko ustvarjanje še veliko časa.

Simpatični Tomaš Jawurek je ob zmagi četrte sezone šova Gostilna išče šefa v žep pospravil 100 tisoč evrov in odpeljal avto Hyundai i20. Za Žurnal24 je razkril, da denar trenutno še počiva na računu, sam pa ta hip še ničesar ne ustvarja, ampak še vedno uživa na dopustu, na katerem si kakšen dan zjutraj z veseljem privošči sprehod, kakšen dan pa ima dogovorjeno kavico s prijatelji. Pojasnil je, da je trenutno najbolj zadovoljen s tem, da je svoboden in ima čas za svojo družino.

Faki, zmagovalec drugega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, ki je potekal vzporedno z Gostilna išče šefa, je pred časom za Žurnal24 sicer pojasnil, da je kar precej oblegan s strani različnih oboževalk, ki mu pošiljajo sporočila in razgaljene fotografije, kar naj bi bil tudi povod za razhod s partnerico Marušo. Ob vprašanju o oboževalkah pa se je Tomaš le nasmehnil in odvrnil: "Razen vas, novinark, me ne kliče nihče." Na odgovor, kako se sicer sooča z vsesplošno medijsko izpostavljenostjo, pa je odvrnil: "Ni tako ogromna, ljudje pa so prijazni, tako da ni nikakršnih problemov."

Komentarjev 1
  • patron 08:32 02.februar 2016.

    normalen človek odgovori normalno, fuki pa po bosansku.......oboževalke, pa da, lepotan.....