Magazin > VIP
29 ogledov

Faki o odnosu z Marušo

Maruša in Faki Planet TV
Faki, veliki zmagovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, nam je zaupal, kako se trenutno pletejo energije med njim in dekletom Marušo.

Faki nam je zaupal, kakšen je po veliki zmagi njegov odnos z Marušo, tudi nekdanjo tekmovalko šova Kmetija: Nov začetek: "Malo bolj napeto je v razmerju trenutno med nama, ampak mislim, da se bo vse uredilo. Še vedno namreč dobivam sporočila in fotografije od oboževalk in Maruša bi najraje videla, da na Facebooku zablokiram kar vse take primere."

"Če so fotografije provokativne, pač na to ne odgovarjam"

A Faki za to pozna rešitev: "Če so fotografije provokativne, pač na to ne odgovarjam." Z Marušo v dveh letih, odkar sta skupaj, nesoglasji nikoli nista reševala s prekinitvijo razmerja. "Ponavadi se skregava, če ne ustrežem njenim željam," nam pojasni Faki, a hkrati pove tudi, da zadeve hitro pregovorita in jih razčistita.

Kam bo Faki vložil denar od zmage?

"Glede tega se še vedno odločam, verjetno pa bom ta denar namenil za nakup stanovanja. Nekaj imava sicer tudi že prihrankov, za en del pa bo po vsej verjetnosti potrebno vzeti kredit. Ne potrebujeva nekaj velikega, zadovoljna bova z nečim 'normalnim'," je še jasen zmagovalec velikega resničnostnega šova, ki bo novoletno noč preživel v krogu najbližjih: "Na noč novega leta sem najrajši doma, ker je takrat dejansko največja množica povsod. Tako je mir vsaj en dan." 

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:28 31.december 2015.

    Vsi sam gobcajo kak so dobri možje na belih konjih. Ko pa dobijo denar v roke in bi to z veliko žlico lahko pokazal se pa potuhnejo. Mrš!

  • dd 09:35 31.december 2015.

    Resnica je prišla na dan. Denar od nagrade je namenjen za stanovanje, ostali zvesti "prijateljčki", pa ne dobijo nič.

  • patron 09:01 31.december 2015.

    ma, nemoj fukiiiii....