Tomaž iz Big Brotherja besen na zdravnike

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tomaž Jeraj iz šova Kmetija: Nov začetek besen na zdravnike. "Vzameš protibolečinsko tabletko in začnejo s tabo delati kot z narkomanom," se jezi Tomaž.
Oglej si celoten članek

"Zdravniki so stavkali, nimaš se kam obrniti, vzameš protibolečinsko tabletko in ostaneš doma, nato pa te začne zdravnik obravnavati kot odvisnika," se jezi Tomaž Jeraj iz Big Brotherja, ki mora zaradi zdravila, ki ga je vzel za zobobol, na testiranje za drogami.

"Kot poklicni voznik sem šel na redni zdravniški pregled. Pred tem sem zaradi vnetih dlesni vzel protibolečinsko zdravilo, ki je vseboval tramal, in tega ne bi smel, če bi tistega dne delal. Čeprav sem zdravniku dokazal, da sem bil v tem času doma in nisem vozil, je od mene zahteval redno testiranje, če slučajno ta zdravila jemljem kar tako. En mesec bi moral trikrat na teden na odvzem krvi. En test stane 21 evrov! Bolano! V tem času ne bi smel delati! Na srečo sva se na koncu zmenila, da to ne bo potrebno,“ je bil jezen Tomaž, ki bo sicer čez tri mesece moral na ponoven pregled.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.