Magazin > VIP
187 ogledov

Tomaž iz Big Brotherja besen na zdravnike

tomaž jeraj Facebook
Tomaž Jeraj iz šova Kmetija: Nov začetek besen na zdravnike. "Vzameš protibolečinsko tabletko in začnejo s tabo delati kot z narkomanom," se jezi Tomaž.

"Zdravniki so stavkali, nimaš se kam obrniti, vzameš protibolečinsko tabletko in ostaneš doma, nato pa te začne zdravnik obravnavati kot odvisnika," se jezi Tomaž Jeraj iz Big Brotherja, ki mora zaradi zdravila, ki ga je vzel za zobobol, na testiranje za drogami.

"Kot poklicni voznik sem šel na redni zdravniški pregled. Pred tem sem zaradi vnetih dlesni vzel protibolečinsko zdravilo, ki je vseboval tramal, in tega ne bi smel, če bi tistega dne delal. Čeprav sem zdravniku dokazal, da sem bil v tem času doma in nisem vozil, je od mene zahteval redno testiranje, če slučajno ta zdravila jemljem kar tako. En mesec bi moral trikrat na teden na odvzem krvi. En test stane 21 evrov! Bolano! V tem času ne bi smel delati! Na srečo sva se na koncu zmenila, da to ne bo potrebno,“ je bil jezen Tomaž, ki bo sicer čez tri mesece moral na ponoven pregled.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.