Tommy Lee bo gostitelj "Nobelovega" koncerta

Foto: Žurnal24 Kdo bo skupaj z Jonesom gostil nobelovce na koncertu, še ni znano.
Tommy Lee Jones, nekdanji sostanovalec nekdanjega ameriškega podpredsednika in nobelovca Ala Gora, bo sogostitelj tradicionalnega koncerta v čast Nobelovim nagrajencem za mir.
Oglej si celoten članek

Koncert bo enajstega decembra v Oslu. Med drugimi bodo nastopili Annie Lennox, Alicia Keys, Melissa Etheridge in skupina Earth, Wind and Fire. Vsakoletni glasbeni dogodek se zgodi dan po podelitvi Nobelove nagrade. Najbolj zaželeno Nobelovo nagrado, o kateri se vsako leto največ ugiba in govori, Nobelovo nagrado za mir, so letos namenili ravno Alu Goru in Mednarodni skupini Združenih narodov za podnebne spremembe, ki se trudita opozoriti svet, da je treba ustaviti segrevanje ozračja.

61-letni igralec Tommy Lee, ki je Harrisona Forda preganjal v Beguncu, in dve leti mlajši demokrat Gore sta si sobo delila, ko sta študirala na Harvardu. In v Oslo Jones prihaja zato, da bo delil veselje z nekdanjim cimrom. "Nobelov komite je navdušen, da se nam bo gospod Jones pridružil na koncertu. Spoštujejo ga po vsem svetu in on bo odličen ambasador miru," so povedali organizatorji koncerta v Oslu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.