Magazin > VIP
0 ogledov

Tommy Lee bo gostitelj "Nobelovega" koncerta

Kdo bo skupaj z Jonesom gostil nobelovce na koncertu, še ni znano. Žurnal24 main
Tommy Lee Jones, nekdanji sostanovalec nekdanjega ameriškega podpredsednika in nobelovca Ala Gora, bo sogostitelj tradicionalnega koncerta v čast Nobelovim nagrajencem za mir.

Koncert bo enajstega decembra v Oslu. Med drugimi bodo nastopili Annie Lennox, Alicia Keys, Melissa Etheridge in skupina Earth, Wind and Fire. Vsakoletni glasbeni dogodek se zgodi dan po podelitvi Nobelove nagrade. Najbolj zaželeno Nobelovo nagrado, o kateri se vsako leto največ ugiba in govori, Nobelovo nagrado za mir, so letos namenili ravno Alu Goru in Mednarodni skupini Združenih narodov za podnebne spremembe, ki se trudita opozoriti svet, da je treba ustaviti segrevanje ozračja.

61-letni igralec Tommy Lee, ki je Harrisona Forda preganjal v Beguncu, in dve leti mlajši demokrat Gore sta si sobo delila, ko sta študirala na Harvardu. In v Oslo Jones prihaja zato, da bo delil veselje z nekdanjim cimrom. "Nobelov komite je navdušen, da se nam bo gospod Jones pridružil na koncertu. Spoštujejo ga po vsem svetu in on bo odličen ambasador miru," so povedali organizatorji koncerta v Oslu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.