Tomu sto dolarjev za vlogo "varuške"

Foto: Žurnal24 McConaughey in njegovo dolgoletno dekle Camilla Alves imata dva otroka, dvoletne
Matthew McConaughey je na letošnji podelitvi oskarjev Tomu Hanksu v roke potisnil bankovec za sto dolarjev v zameno za igranje "varuške" njegovega dvoletnega sina Levija.
Oglej si celoten članek

Sin Matthewa McConaugheyja je obseden z gledanjem vseh treh filmov Svet igrač, v katerih je kavboju Woodyju glas posodil Tom Hanks. Tako je Tom nevede postal Levijeva "varuška“.

Matthew pa je na letošnji podelitvi oskarjev precej presenetil Hanksa, ko mu je v roke stisnil bankovec za sto dolarjev. Matthew mu je pojasnil, da je to plačilo, ker je igral sinovo "varuško“ in naj bi bil njegov večni dolžnik. "Hanks je posodil glas kavboju Woodyju v vseh nadaljevanjih Sveta igrač, ki jih moj sin Levi obožuje. Cele dneve gleda te risanke. Tako sem na večer oskarjev pristopil k Hanksu in mu dal sto dolarjev. Ko me je vprašal zakaj, sem mu rekel: 'Verjemi, dolžan sem ti veliko več od teh sto dolarjev za ves čas, ko si bil varuška mojega sina Levija'," je povedal Matthew.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.