Magazin > VIP
34 ogledov

Tomu sto dolarjev za vlogo "varuške"

McConaughey in njegovo dolgoletno dekle Camilla Alves imata dva otroka, dvoletne Žurnal24 main
Matthew McConaughey je na letošnji podelitvi oskarjev Tomu Hanksu v roke potisnil bankovec za sto dolarjev v zameno za igranje "varuške" njegovega dvoletnega sina Levija.

Sin Matthewa McConaugheyja je obseden z gledanjem vseh treh filmov Svet igrač, v katerih je kavboju Woodyju glas posodil Tom Hanks. Tako je Tom nevede postal Levijeva "varuška“.

Matthew pa je na letošnji podelitvi oskarjev precej presenetil Hanksa, ko mu je v roke stisnil bankovec za sto dolarjev. Matthew mu je pojasnil, da je to plačilo, ker je igral sinovo "varuško“ in naj bi bil njegov večni dolžnik. "Hanks je posodil glas kavboju Woodyju v vseh nadaljevanjih Sveta igrač, ki jih moj sin Levi obožuje. Cele dneve gleda te risanke. Tako sem na večer oskarjev pristopil k Hanksu in mu dal sto dolarjev. Ko me je vprašal zakaj, sem mu rekel: 'Verjemi, dolžan sem ti veliko več od teh sto dolarjev za ves čas, ko si bil varuška mojega sina Levija'," je povedal Matthew.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.