Top Gun: To je resnica o tem legendarnem prizoru

Foto: Promo
Foto: Promo
Tega prizora se zagotovo spomnite.
Oglej si celoten članek

Prihodnje leto bo v kina prišlo nadaljevanje legendarnega filma Top Gun, "Top Gun: Maverick". V glavni vlogi bomo zopet videli Toma Cruisa, ki je 3. julija dopolnil 57 let.

Mnogi oboževalci prvega filma bodo razočarani, ko bodo slišali, da v nadaljevanju ne bo igralke Kelly McGillis, ki je v Top Gunu igrala Tomovo simpatijo.

Magazin Se je Tomu Cruisu zmešalo?

Kemija med njima je bila izjemna, še zlasti v prizoru, ki so ga posneli v dvigalu. Kelly je igrala Tomovo inštruktorico. V dvigalu mu je razložila, da študentov sicer na vabi v svoj dom in ga prosila za razumevanje. Tom jo po tem, ko sta v dvigalu spet sama, pogleda globoko v oči in reče: "Vesel sem, da sva to razčistila.“

Ta prizor je bil v film dodan naknadno. Na testnem prikazovanju so se gledalci namreč pritožili, da je premalo romantike. Dobra odločitev. Prizor je zagotovo eden najbolj prepoznavnih in priljubljenih scen v filmu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.