Magazin > Film & Glasba & TV
6043 ogledov

Top Gun: To je resnica o tem legendarnem prizoru

Top Gun Promo
Tega prizora se zagotovo spomnite.

Prihodnje leto bo v kina prišlo nadaljevanje legendarnega filma Top Gun, "Top Gun: Maverick". V glavni vlogi bomo zopet videli Toma Cruisa, ki je 3. julija dopolnil 57 let.

Mnogi oboževalci prvega filma bodo razočarani, ko bodo slišali, da v nadaljevanju ne bo igralke Kelly McGillis, ki je v Top Gunu igrala Tomovo simpatijo.

Tom Cruise Magazin Se je Tomu Cruisu zmešalo?

Kemija med njima je bila izjemna, še zlasti v prizoru, ki so ga posneli v dvigalu. Kelly je igrala Tomovo inštruktorico. V dvigalu mu je razložila, da študentov sicer na vabi v svoj dom in ga prosila za razumevanje. Tom jo po tem, ko sta v dvigalu spet sama, pogleda globoko v oči in reče: "Vesel sem, da sva to razčistila.“

Ta prizor je bil v film dodan naknadno. Na testnem prikazovanju so se gledalci namreč pritožili, da je premalo romantike. Dobra odločitev. Prizor je zagotovo eden najbolj prepoznavnih in priljubljenih scen v filmu.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.