Toplota proti blazinicam

Foto: Žurnal24 Uporaba učinkovite kreme je pika na i celoviti negi kože. (Foto: Shutterstock)
Anticelulitne kreme z grelnim učinkom pospešijo kroženje krvi.
Oglej si celoten članek

Med kremami proti celulitu najvišje cene dosegajo tiste s hladilnim ali toplotnim učinkom, mnenja kozmetičark o njihovi učinkovitosti v boju proti estetskim nepravilnostim pa so deljena.

Krema ni dovolj. Kreme kljub svoji učinkovitosti pri odpravljanju celulita niso dovolj. Združite jih z zdravim življenjskim slogom in kozmetičnimi tretmaji.

Preverite drobni tisk
"Pomembneje od tega, ali na koži po nanosu kreme občutite spremembo temperature, je to, katere učinkovine so v kremi," meni Blanka Lagoja iz kozmetičnega salona Beautyfit. Dražje kreme imajo po njenih izkušnjah po navadi boljše sestavine in so učinkovitejše, ne glede na to, ali jih na koži občutite kot tople ali hladne. Nasprotno meni kozmetičarka Dominika Logar, ki pravi, da so "kreme s toplotnim učinkom v boju s celulitom učinkovitejše, saj pospešijo kroženje krvi na prizadetem delu telesa".

Ker verjamete, da deluje
"Učinek tovrstnih krem je najbrž predvsem psihološki, saj jih na koži čutite in se vam zato zdi, da delujejo," pravi kozmetičarka Martina Borščak, obenem pa opozarja, da kreme z učinkom gretja niso primerne za ljudi, ki imajo težave s krčnimi žilami, saj lahko stanje poslabšajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.