Tori nima za moževo vazektomijo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Tori Spelling ni tako bogata, kot si mislite ...
Oglej si celoten članek

Televizijska zvezdnica Tori Spelling in njen soprog Dean McDermott, s katerim ima štiri otroke, sta prepričana, da si petih potomcev ne želita.

McDermott naj bi se zato zanimal za vazektomijo, za katero pa, če gre verjeti ameriškim medijem, nimata denarja. "Trenutno najinega resničnostnega šova (Tori & Dean: Home Sweet Hollywood, op. a.) ne predvajajo, zato morava paziti na stroške. Tako kot vsi ljudje, ki nimajo stalnega dela,“ je menda dejala Tori, hčerka pokojnega televizijskega mogotca Aarona Spellinga.

Če ste mislili, da je Tori podedovala velik del očetovega premoženja, se motite. Dobila je namreč "le" 800 tisoč dolarjev (580 tisoč evrov). Tori se je morala že pred dvema letoma odpovedati razkošju, ki ga je bila vajena od mladih nog. Predlani je slavni par namreč z izgubo prodal svojo vilo v Encinu in se preselil v skromnejšo hišo, za katero plačuje najemnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.