Magazin > VIP
16 ogledov

Tori nima za moževo vazektomijo

Tori Spelling Dean McDermott FameFlynet
Tori Spelling ni tako bogata, kot si mislite ...

Televizijska zvezdnica Tori Spelling in njen soprog Dean McDermott, s katerim ima štiri otroke, sta prepričana, da si petih potomcev ne želita.

McDermott naj bi se zato zanimal za vazektomijo, za katero pa, če gre verjeti ameriškim medijem, nimata denarja. "Trenutno najinega resničnostnega šova (Tori & Dean: Home Sweet Hollywood, op. a.) ne predvajajo, zato morava paziti na stroške. Tako kot vsi ljudje, ki nimajo stalnega dela,“ je menda dejala Tori, hčerka pokojnega televizijskega mogotca Aarona Spellinga.

Če ste mislili, da je Tori podedovala velik del očetovega premoženja, se motite. Dobila je namreč "le" 800 tisoč dolarjev (580 tisoč evrov). Tori se je morala že pred dvema letoma odpovedati razkošju, ki ga je bila vajena od mladih nog. Predlani je slavni par namreč z izgubo prodal svojo vilo v Encinu in se preselil v skromnejšo hišo, za katero plačuje najemnino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.