Tozon zanika govorice o homoseksualnosti

Foto: Žiga Mihelčič
Foto: Žiga Mihelčič
Jernej Tozon zanika govorice, da ga privlačijo moški.
Oglej si celoten članek


Jernej Tozon
demantira govorice, da so mu všeč moški. "Malo mi gre že na živce, ker me ljudje sprašujejo, ali imam kakšno ali ne, ali sem gej … Če sem zaradi tega, ker skrivam svojo zasebnost, gej, potem naj govorijo, kar hočejo. Z gotovostjo lahko rečem, da to ne drži. Res pa je, da odkar sem prvič stopil na oder, se mi javljajo tudi moški. Drži tudi, da imam kakšnega kolega, ki je gej, in nič nimam proti njim, sam pa k temu nisem nagnjen," pravi Jernej, ki sicer odkrito priznava, da ima tudi veliko moških oboževalcev: "Po navadi se mi javljajo po Facebooku, saj se v živo ne upajo. Marlena pa mi je celo v živo rekla, da sem tako luškan, da bi me kar pojedla. Nič škodoželjnega in temu se le smejim. Lahko rečem, da sem 100-odstotno nagnjen k nežnejšemu spolu, in to se ne bo nikoli spremenilo."

Sicer pa pevec priljubljenih Čukov pravi, da je samski že eno leto in da svojega zasebnega življenja načeloma ne bo razkrival medijem: "V tem obdobju sem še vedno sam, in dokler ne bo kaj resnega, ne bom govoril. Pa tudi ko sem bil resno z Dani, tega nisem govoril naokoli. To so moje osebne zadeve, ki jih javnosti ne bom razlagal. Ne želim biti čisto odprta knjiga, že tako se mi je z medijsko prepoznavnostjo marsikaj spremenilo, zasebnosti pa ne dam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:28 22. Januar 2014.

    Slovenskost... Kakor je nekdo lep in uspešen ter se lepo olikano ali zadržano vede, je že takoj topli? UUUAAAUUU! To …

  • 17:08 22. Januar 2014.

    ma, ped....r, garant!!!

  • 15:48 22. Januar 2014.

    Mark Žitnik in Mario Galunič sta tudi trdila, da nista homoseksualca. Sedaj še vedno ne želita priznati. <br />Žitnik se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.