Tragedije med slovenskimi resničnimi šovi

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Med bivanjem v šovu je udarila kruta usoda.
Oglej si celoten članek

Zadnja, ki je morala zaradi smrti v družini zapustiti resničnostni šov, je bila Marta iz The Biggest Loser. Kar nekaj časa ni bilo znano, ali se bo simpatična medicinska sestra po udarcu usode – med snemanjem ji je umrla mama - vrnila v šov.  Po prepričevanju sinov in prijateljev se je odločila, da se v teh težkih trenutkih spet posveti sebi in se vrne pred kamere.

Marta pa ni bila edina, ki je šov zapustila zaradi smrti v družini.

Foto: Planet TV jasmina bar kmetija

Enaka usoda je doletela tudi Jasmino, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Kmetija: Nov začetek. Štajerka se je nato udeležila še šova Bar, med katerim je izvedela, da ji je umrl tast.

Foto: Planet TV vita
Barovki Viti pa je med šovom umrla babica. Tekmovalka je bila takrat besna na televizijsko ekipo, ker so ji smrt v družini zamolčali. "Nima besed. Najprej jih čakam, nato pa mi ne javijo smrti moje babice? Tam sem morala sedeti in se soočati z govoricami ... Najbrž je bil scenarij napisan in je bilo treba oddajo posneti. Koga pa brigam jaz in moja babica,“ je bila takrat ogorčena Vita.

Foto: Planet TV ivica in dolores

Udeleženke Bare so imele zares veliko smole. Zaradi smrti v družini je šov zapustila tudi Dolores, ki ji je umrl dedek. Njena mama Ivica pa je ostala v šovu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:35 27. Maj 2018.

    To je pa čudno, kolikšna je verjetnost da od par ljudi, ki so v šovu, nekomu od njih umre najbližji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.