Magazin > VIP
16306 ogledov

Tragedije med slovenskimi resničnimi šovi

Marta Kepic Planet TV
Med bivanjem v šovu je udarila kruta usoda.

Zadnja, ki je morala zaradi smrti v družini zapustiti resničnostni šov, je bila Marta iz The Biggest Loser. Kar nekaj časa ni bilo znano, ali se bo simpatična medicinska sestra po udarcu usode – med snemanjem ji je umrla mama - vrnila v šov.  Po prepričevanju sinov in prijateljev se je odločila, da se v teh težkih trenutkih spet posveti sebi in se vrne pred kamere.

Marta pa ni bila edina, ki je šov zapustila zaradi smrti v družini.

jasmina bar kmetija | Avtor: Planet TV Planet TV

Enaka usoda je doletela tudi Jasmino, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Kmetija: Nov začetek. Štajerka se je nato udeležila še šova Bar, med katerim je izvedela, da ji je umrl tast.

vita | Avtor: Planet TV Planet TV

Barovki Viti pa je med šovom umrla babica. Tekmovalka je bila takrat besna na televizijsko ekipo, ker so ji smrt v družini zamolčali. "Nima besed. Najprej jih čakam, nato pa mi ne javijo smrti moje babice? Tam sem morala sedeti in se soočati z govoricami ... Najbrž je bil scenarij napisan in je bilo treba oddajo posneti. Koga pa brigam jaz in moja babica,“ je bila takrat ogorčena Vita.

ivica in dolores | Avtor: Planet TV Planet TV

Udeleženke Bare so imele zares veliko smole. Zaradi smrti v družini je šov zapustila tudi Dolores, ki ji je umrl dedek. Njena mama Ivica pa je ostala v šovu. 

Komentarjev 1
  • bebo2 13:35 27.maj 2018.

    To je pa čudno, kolikšna je verjetnost da od par ljudi, ki so v šovu, nekomu od njih umre najbližji sorodnik? Res čudno.