Tragična smrt avstralskega pevca

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Avstralski pevec Nathaniel O'Brien se je smrtno ponesrečil.
Oglej si celoten članek

19-letni Nathaniel O'Brien je v Avstraliji umrl v prometni nesreči. Kot je povedala policija, se je nesreča zgodila v nedeljo dopoldne na avtocesti v Burri.

Mladi pevec se je vračal s festivala Burra Country Music Festival, ko je izgubil nadzor nad avtomobilom in trčil v drevo. Mediji pišejo, da je bil na poti v Adelaide hotel, v katerem ga je čakal nov nastop. O'Brien je umrl še na kraju nesreče.

Na festivalu so bili tudi njegovi družinski člani, ki so v glasbeni industriji. Njegova sestra je stala na odru, ko so izvedeli za tragično novico.

V šoku je sicer vsa Avstralija. Nathaniel je bil namreč zelo priljubljen. Zaslovel je lani v oddaji X Factor, v kateri je navdušil s pesmijo Heaven knows.

"Zakaj Nathaniel? Tvoj glas me je še zjutraj ganil. Hudo je, ker te nikoli več ne bomo videli nastopati," je nekdo zapisal na družbenem omrežju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.