Magazin > VIP
23 ogledov

Tragična smrt avstralskega pevca

 Nathaniel O’Brien youtube.com
Avstralski pevec Nathaniel O'Brien se je smrtno ponesrečil.

19-letni Nathaniel O'Brien je v Avstraliji umrl v prometni nesreči. Kot je povedala policija, se je nesreča zgodila v nedeljo dopoldne na avtocesti v Burri.

Mladi pevec se je vračal s festivala Burra Country Music Festival, ko je izgubil nadzor nad avtomobilom in trčil v drevo. Mediji pišejo, da je bil na poti v Adelaide hotel, v katerem ga je čakal nov nastop. O'Brien je umrl še na kraju nesreče.

Na festivalu so bili tudi njegovi družinski člani, ki so v glasbeni industriji. Njegova sestra je stala na odru, ko so izvedeli za tragično novico.

V šoku je sicer vsa Avstralija. Nathaniel je bil namreč zelo priljubljen. Zaslovel je lani v oddaji X Factor, v kateri je navdušil s pesmijo Heaven knows.

"Zakaj Nathaniel? Tvoj glas me je še zjutraj ganil. Hudo je, ker te nikoli več ne bomo videli nastopati," je nekdo zapisal na družbenem omrežju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.